Oldalak

udv

2016. január 24., vasárnap

Golden Acre Park

Kihasznaltuk a jo idot es Brooknak is megigertem, hogy elmegyunk egy nagyot setalni. Hogy Brook mennyit ertett meg belole azt nem tudom de mivel muszaj neki mozognia es nem mellesleg nekunk sem art igy kerestunk egy parkot ahol a kutyus viszonylag szabadon, akar poraz nelkul is szaladgalhat. 
Ketto park jott szamitasba, mert nem akartunk tul messzire menni. De jo valasztasnak bizonyult. Maskor is vissza fogunk oda menni mert csak egy kicsi reszet sikerult bejarnunk pedig viszonylag eleg nagy kort mentunk. 
A hetkoznapokban csak a kornyezo utcakban setalunk Brookkal egy kisebb kort es arra is alig lehet ravenni. Lusta. Es allandoan visszafordulna haza.
Itt a parkban viszont jol erezte magat. 
Nekem voltak felelmeim mert szofogadatlan kisse es ha masik kutyat lat akkor hajlamos elszaladni. Ezt mi rontottuk el, tulsagosan el van kenyeztetve. De olyan nehez neki nemet mondani sokmindenben. 
De most ugyesen viselkedett. Le lehet kenyerezni juti falattal.
Eloszor amikor mas kutyak a kozelunkbe ertek eltereltuk a figyelmet a jutival. Aztan ha le is allt haverkodni amikor szoltunk neki megindult. Egyszer kicsit kergetozott egy kutyaval akkor azt gondoltam majd szaladhatunk utana, de amikor eroteljesebben raszoltunk jott utanunk. 
Surubben kellene elmennunk vele de mire hazaerunk a melobol mar sotet van. Majd csak jon a joido es hosszabbak lesznek a nappalok. 









Tavasz idebent:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése