Oldalak

udv

2011. április 25., hétfő

Bournemouth

Tegnap kirandulni voltunk a tengerparton Bornemouthba. Idoben indultunk es 10 orara mar ott voltunk es mar ekkor hatalmas tomeg volt a tengerparton. Van egy parkolohaz nagyon kozel a parthoz es annak ellenere, hogy a fele le volt zarva talaltunk is helyet. Persze nem volt olcso a parkolas, de hol az?
Setaltunk egyet a parton mindket iranyba. Bournemouthban is van egy Pier de ott most nem is mentunk vegig.


Volt minden ugralovar, korhinta, fagyis fagyis hatan, sutodek es volt egy Harvester is ahol meg is ebedeltunk.
Peti burgert evett en meg roston csirkemellet baconnel hasabburgonyaval de mar a salatatol ugy tele lettunk, hogy mire kihoztak a kajat mar nem is igazan voltunk ehesek. Ki ultunk a teraszra es aki kinnt ult annak be kellett menni rendelni a barhoz es ki szolgalta ki Petit egy Vilmos nevu magyar srac.








Kicsit leheveredtunk a homokos partra is, Peti be is ment a vizbe, en csak a labamat dugtam bele, de nagyon hideg volt.

Tenyleg nagyon es ennek ellenere a par eves kisgyerekek ugy furodtek benne, hogy brrrrrrr.
A nap nagyon erosen sutott jol le is sult a kezem es nap vegen mar fajt is. Van ott egy oceanarium is ahova szinten nem mentunk be, az majd egy kovetkezo alkalomra marad de azert a boltjaban vettem elmaradhatatlan hutomagnest. Amivel jol is jartam mert kettot vettem es a penztarnal ugy adtak vissza mintha csak egyet vettem volna, igy az egyik ingyen volt.
Volt egy kisvonat vagyis tobb ami egesz nap vitte a turistakat a parton. Allandoan jott es sipolt es ki kellett terni az utjabol mert a sofor nem lassitott, mert nem sinen ment hanem rendes kerekei voltak.


Jol telt a nap, mikor hazajottunk aludtunk is egyet. El lehet faradni a napon, viz mellett. Es mikor eljottunk haza akkor meg nagyobb volt a tomeg. Rengetegen voltak kint a parton, ami ertheto is, hisz minimum 25 fok volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése