Oldalak

udv

2012. február 29., szerda

Munkahelyi hercehurca

Csak hogy mindig tortenjen valami es legyen min agyalni kb. 2 hete a managerunk mondta, hogy valtozasok lesznek. Persze olyanok amik szamunkra nem kedvezoek. Nem vihetjuk haza az autot amit a melohoz hasznalunk, mert talaltak neki parkolohelyet. Nem mintha mi akartuk volna hazavinni. Ugyanis amikor megszuntettek a telephelyet akkor ok mondtak h vigyuk haza, mert az iroda elott csak fizetos parkolo van. Es meg sem kerdeztek, hogy mindenki haza tudja e vinni. Csak mindenfelol hallottunk ezt- azt hogy majd ez lesz. Na mindegy igazabol nem kellett meloba buszoznom meg haza. Tegnap a kollegam megkerdezte hogy akkor mi van az autokkal? Es hogy oooo hat ugyanugy vigyuk haza, mint eddig.
Akkor azt mondtak meg, hogy nem oraberben fognak fizetni a munkak utan, hanem a kitakaritott lakasok utan. Ami nekunk nem tetszik mert ha nincs sok munka, akkor penz sem lesz.
Es ebbol meg be kell fizetni magunk utan az adot meg NI - t. NEEEMM!
Hetvegen sem fizetnek mar tobbet csak az alapot.
Ja es hogy idovel eladjak az autokat is es hogy sajat autoval kell dolgozni. E
Es amit mondanak az mind ellentmond egymasnak.
Azota sem derult ki semmi csak annyi, hogy hetvegen egy ember dolgozhat. Ugyeletbe leszunk minden harmadik heten. Ernie kezdi, en jovoheten, majd Goisa. Errol sem lettunk megkerdezve csak be lettek irva a nevek. Es persze volt akinek ez sem volt jo. Goisa nem akar husvetkor dolgozni. Mert h naluk aznap nagy unnep van. Es mondja h Christmas. Mondom ez nem az. De naluk ezt is ugy hivjak. Es szikrakat szort a szeme. Na mindegy is. Pont ezert nem lettunk megkerdezve mert akkor mindenki mast mondott volna. Oruljunk mar, hogy van munkank! Meg lehet olyan fordulat is, hogy nem lesz. Kulonben meg tudunk egymas kozt cserelni.
En azert mara varok valami hirt, hogy mit hogyan akarnak. Holnap uj honap ugyanis. Es azert gondolom, hogy tortenik valami mert azt a kollegamat akinek felmondtak, mar nem is emlitik.
Itt sem olyan konnyu mar minden, mint evekkel ezelott. Csak az otthonisk sokszor nem hiszik el.

2 megjegyzés:

  1. Sajnos tényleg itt sincs már olyan jó világ mint mondjuk öt éve. Párom is örül hogy egyáltalán van munkája.
    Kitartást neked!

    VálaszTörlés
  2. Szia :) kitartas es kivanom minden ugy alakuljon,ahogy szeretnetek! jo hetveget!ui:A maffinok is jol neznek ki :)

    VálaszTörlés