Oldalak

udv

2012. február 19., vasárnap

Farsangi bal

Ujra eltelt egy het. Eleg sok minden tortent. Koztuk a legfontosabb az az, hogy a melohelyen kaosz van. A heten egy uj manager kezdett aki cage fighter ( ketrec harcos) volt, valoszinu nagyon ert a manageleshez. Mindegy is, az a lenyeg, hogy mindent megvaltoztat es olyan korulmenyeket teremt, hogy nem eri meg tovabb ott dolgozni majd. Hogy mikortol? Hamarosan! Most ertesitettek minket a valtozasokrol 5 percben es ezzel el is van intezve minden. Ugyhogy most nagy erokkel uj munkat kell nezni. Csak igy nem egyszeru, hogy nemtudok semmi datumot.
Tegnap Ealingben voltunk farsangi balban. Jol ereztuk magunkat, legalabbis mi, abban nem vagyok biztos, hogy a tobbiek is. Kepekkel majd jovok.
Ma pedig bonbont keszitettem. Eloszor. Kivancsi leszek milyen lesz. A szepsegevel lesz egy kis problema mert tul sok kremet toltottem bele, igy nem tudtam szepen egyenesen lezarni. Hamarosan majd kiderul milyen lett.

1 megjegyzés:

  1. Szia!Nagyon jol neznek ki ezek a bonbon keszito sablonok!Milyen lett a bonbon? :) Hogy csinaltad?Kiprobaltad azota a kifliket?Ha nem,hidd el,sikerulni fog,nem nehez tenyleg!!!erdemes :) Petit tuti elvarazsolod vele!..na meg persze magadat is :) Isteni!!!

    VálaszTörlés