Oldalak

udv

2016. március 3., csütörtök

Brooklyn és az allergiateszt

Edes draga kincs allergias. Mar jo ideje tudjuk, hogy az csak azt nem tudjuk, hogy mire. 
Persze eloszor nem voltunk tisztaban mivel is van dolgunk.
Azt vettuk eszre, hogy pottyok, puklik vannak rajta. Ha hozzaertunk erzekeny volt neki. Par nap mulva elkezdett sebesedni majd mikor le esett a seb a szore is kihullott vele egyutt. Igy tele volt a hata szortelen foltokkal. A szeme es az orra alatti resz bepirosodott, viszketett neki es dorzsolte mindenbe amibe tudta. Labunkba, szonyegbe, ulogarnitura lababa, tv asztal sarkahoz.
A mancs ujjai kozott is kipirosodott, azt pedig nyalogatta. 
Az elso tunetek megjelenesekor meg Southamptonban laktunk es az ottani allatorvos nem bizonyult jo valasztasnak. Soha nem lett jobban Brook annak ellenere, hogy rengeteg penzt otthagytunk. 
Ezutan sikerult talalni Wolverhamptonban egy bulldog specialistat aki nagyon jonak bizonyul. Dr.Bingham a munkajanak el. Pedig mar nem fiatal de remeljuk meg nagyon sokaig uzheti a hivatasat.
Szoval Wolverhampton nem volt kozel Southamptonhoz, de Leedshez sincs.
Ket es fel ora auto ut.
Szoval amikor kap Brook gyogyszert akkor tunetmentes de amint elfogy az utolso szem, ket nap mulva mar erezni a kis testen a pottyoket.
Mondtam, hogy anyagiak ide vagy oda nem varhatunk tovabb, kerjunk idopontot es csinaltassuk meg a tesztet. Igy holnsp( pentek) viszem kis szarost reggel 9 re. Jo koran kell indulnunk de legalabb kora delutan hazaerunk. 
Nagyon kivancsiak vagyunk mi lesz az eredmeny. 
Remelem nem " tul sok" mindenre allergias. Es nagyon remelem, hogy nem a hazi porra mert azzal nehezen fogunk elbanni. Nem tudom megoldani a minden napos portalanitast. 
Es kivancsiak vagyunk az arra is. Remelem nem lesz megint egy kisebb vagyon. Pedig attol tartok, hogy igen. 
Tul vagyunk az orvosnal tett latogatason. Gyonyoru napra ebredtunk mert esett a ho. Igy jol meg is jartuk mert az egyebkent is 2 ora 15 perces ut 3 es fel oraig tartott.



Amikor odaertunk Brook mar hatralt is ki a rendelobol. Aztan egesz nyugodtan viselkedett amig sorra nem kerultunk. Alig tudtam bevinni, huzni a rendelobe. 
Dr.Bingham megnezte a legutobb megoperalt szemet ami tokeletesen rendben van. Es jott a vervetel, ugyesen viselkedett bar kicsit le kellett fogni. 
7-10 napot kell varni az eredmenyre. Kombinalt allergia tesztet fognak csinalni ami £213. Kivancsian varjuk az eredmenyt. Dr.Bingham fog minket hivni es majd elkuldi az eredmenyt. Varjuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése