Oldalak

udv

2011. július 3., vasárnap

Vasarnapi melo

Ma is voltam dolgozni, igaz csak 8-14 ig. Eleg is volt mert ma az egyik nagyon nem szeretem hazat is kellett takaritani. Egyszerre vegeztunk Petivel igy haza tudtuk hozni a penteken talalt dolgokat. A heten olyan lakasokat takaritottunk ahol jo sok mindent ott hagytak mint pl egy babyliss hajvasalot, egy ikea gyerekagyat, egy 60 fontos cumisuvegfertotlenito keszuleket es rengeteg aprobb dolgot. Jovoheten az egyik kollega szabin lesz igy egy ugynokseges novel fogok dolgozni amikor sok lesz a melo, a tobbi napon pedig harman leszunk. Szerencsere az angol lanyt elkuldtek, mert nagyon lusta volt es allandoan csak a telefonjat nyomkodta munka kozben.
Peti orult a borotvanak, nem is gondolt ra. A masik sem volt olyan nagyon regi 2 eves de valami lett a pengejevel es annyiba kerult volna bele penget venni mint egy uj borotva.
Sajnos megint sokat faj a derekam, igy holnaptol mindenkeppen megyek ismet edzeni. A heten azert nem mentem mert meg volt otthonrol sok finomsag es felesleges lett volna dietazni. Bar meg most is van turorudi is de azt majd egyet egyet beiktatunk azert. Holnaptol ujra edzes es odafigyeles az evesre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése