Oldalak

udv

2011. szeptember 5., hétfő

Koltozes vagy sem

Ez itt a kerdes. Ugyanis az elsodleges terv megdolt. Az volt a terv, hogy amikor jovo honapban lejar a berleti szerzodesunk akkor osszekoltozunk Andival es a pasijaval. Voltunk hazakat nezni de falba utkoztunk mert nem adjak ki a hazakat 2 parnak. 7 idopontunk volt es csak 4 hazat tudtunk megnezni mert volt ahova el sem jottek megmutatni, ez miatt de meg fel sem hivtak minket. Volt ketto ahova mehettunk volna de az egyikben nagyon kicsik voltak a szobak, a masikban pedig ha ket par megy akkor felemeltek az arat. A masik dolog meg az volt, hogy kedves baratnem elegge akadekoskodo volt. Ugyhogy dolog lefujva. Utolag visszagondolva nem is baj. Jobb ketten. Vagyis ez mar menet kozben is felmerult bennunk de ugy voltunk megprobaljuk. Igy legalabb azon sem kell idegeskedni, hogy minden tiszta lett volna e. Ezt erti akinek kell.
Ugyhogy maradunk itt a telen peneszesedesre hajlamos kis lakasban. Bar a heten jonnek az asztalosok megcsinalni az ajtot es az ablakot es akkor mar lehet jobb lesz. Es a landlordtol is akarunk engedelyt kapni, hogy felszereltethessunk a furdoszobaba egy futheto torolkozo szarito radiatort. Es igy a penzunk is megmarad. Tavasszal meg majd elkoltozunk egy nagyobba mert ugyis ra akarunk allni a babaprojektre a mutetem utan.
Nwmsokara jon Robika! Mar nagyon varom, hogy itt legyen es mar tervezem a programot, hogy minel tobbet lasson, minel tobb elmennyel terjen haza. Mar nagyon varunk am!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése