Oldalak

udv

2011. június 29., szerda

Ujra Angliaban azaz itt(hon)

Vasarnap hajnalban szerencsesen megerkeztunk a mi kis jelenlegi otthonunkba. Szombaton 20.35 kor kellett volna a gepnek indulnia,de korabban indult. Meg ilyen se volt. Az se jo ha kesik a gep, de ez se jo. Siettettek bennunket mar a becsekkolasnal. Nekunk persze nem volt egyszeru sietni, mert plusz sulyunk volt amiert 12 eurot kellett volna fizetni kilonkent. Igy a kezipoggyaszban levo konyvek otthon maradtak es a nagy borondbol ment at cucc a kezibe, igy megoldottuk. Aztan a vegen megse tudtuk felvinni a fedelzetre a kezit sem, mert tele volt a gep, igy beraktak azt is a rakterbe. Szerencsere nem veszett el semmi. Mivel korabban indultunk, igy korabban is erkeztunk, de a busz az 23.25 kor jott csak, igy volt idonk. A buszra varva odajott egy magyar pasi beszelgetni es o mondta hogy a Wizzair nel megemeltek a sulyhatart 32 kg ra. Hazaerve meg is neztuk a neten es tenyleg. Igy valoszinuleg novemberben azzal megyunk haza. A baj csak az, hogy az csak a Lutonrol megy es az pedig busszal 4 orara van tolunk. Majd lesz addig meg valahogy.
Busszal majd a busztol taxival jottunk es  majdnem 3 ora volt mire hazaertunk. Romlando cuccok be a hutobe es alvas. A pakolas maradt ebredes utanra.
Allitolag amig oda voltunk madnem minden nap esett az eso. Szerencsenk van, hogy kimaradtunk belole.
Hetfon mar mentunk melozni. Nalunk vannak valtozasok, elkuldtek a lusta angol lanyt ( vegre) es jott helyette egy lengyel aki jol dolgozik, pedig nem az a hir jarja, hogy a lengyelek szeretnek dolgozni, de remeljuk o bevalik.
Ma takaritottunk egy lakast ahol nagyon sok mindent ott hagytak. Peldaul egy gyerek agyat. Nem kellett senkinek igy en hazahoztam, meg szerencse, hogy szet lehetett csavarozni. Szert tettem egy hajvasalora is es egy Avelit cumisuveg sterilizalora aminek a dobozan rajta van az ara es 60 font. Es ez mellett meg a tusfurdok, testapolo, mososzer, tisztitoszerek, bontatlan cukor, rizs stb. Tok jo napunk volt. Ja es hetfon az egyik haznal kaptunk borravalot a vendegtol ami eddig meg nem fordult elo. Hetvegen is megyek dolgozni de csak 1-1 lakas van.
Ma elegge felbosszantott a kollegam. Peti amikor ment dolgozni bedobta nekem az ajton  a postalada nyilason a buszjegyet. Mire mi visszaertunk a telephelyre a amsik csapat mar ott volt es megcsinaltak a zsakokat holnapra. Mivel van ez az agy igy mondtak hogy jojjek haza a ceges autoval es majd reggel visszaviszem. Tok rendesek voltak.
De igy elfelejtettem a buszjegyet. Gyors hivtam a managert aki tudott rola hogy Peti majd bedobja de nem tudta mi van a jeggyel. Hivom a kollegamat es kidobtak a szemetbe. Tudom, hogy mi vagyunk itt a vendegek de hogy ezek a f...sz angolok nem hasznaljak sose az agyukat. Ha nem tudjak mi az miert nem teszik az asztalra? Ha szetteptek vagy osszegyurtek kifizettetem veluk mert a heti berletem volt. Allandoan ez jar a fejemben, de majd csak reggel derul ki. Tenyleg olyan idetlenek itt az emberek, hogy hihetetlen. Vagy csak mi gondolunk vegig mindent?
Ja es ma az egyik lakasban eszrevettem hogy a kontaklencse folyadekra magyarul van irva a szoveg es egy Tisza cipo van a folyoson. Mondom biztos magyar emberke berli, es tenyleg. Eddig meg nem is talalkoztam magyarral, bar most sem talalkoztam az emberrel, de legalabb tudom, hogy magyar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése